Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За період з лютого по травень 2018 року до Теплодарського міського суду Одеської області скеровано шість протоколів щодо порушення законодавства за вчинення корупційного правопорушення

05 травня 2018, 11:12

До Теплодарського міського суду Одеської області було скеровано один протокол за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 172-6 ч.2 КУпАП (несвоєчасне повідомлення про суттєві зміни у майновому стані) та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 100 (ста) неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 1700 (одна тисяча сімсот) гривень.

Також скеровано п’ять протоколів за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 172-7 ч.1, 2 КУпАП (неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у неї реального конфлікту інтересів та вчинення дій чи прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів). Один з яких надіслано до апеляційного суду Одеської області для визначення підсудності, два розглянуті та накладено адміністративне  стягнення у виді штрафу в розмірі 200 (двісті) неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 3400 (три тисячі чотириста) гривень та два перебувають у провадженні.     

Звертаємо увагу, що з розглянутих протоколів про адміністративні правопорушення, один набрав законної сили, а два не набрали законної сили та можуть бути оскаржені до Апеляційного суду Одеської області   протягом 10 днів з дня їх винесення.

 

За повідомленням прес-служби суду