Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Волині представляє суддівську спільноту України в Японії

05 травня 2018, 10:53

Суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області Ігор ЯСЕЛЬСЬКИЙ став переможцем у конкурсному відборі  Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA) учасників навчального курсу «Кримінальна юстиція (досудове розслідування. Обвинувачення, судовий розгляд та міжнародна співпраця)».

Міжнародний навчальний курс «Практики кримінального судочинства у боротьбі із незаконним обігом наркотичних засобів» проходитиме з 6 травня по 15 червня 2018 року в Японії.

Для участі у конкурсі кандидати повинні були відповідати високим вимогам:

- мати принаймні 7 років практичного досвіду роботи у сфері кримінальної юстиції на посадах  суддів, слідчих, прокурорів або займати керівні посади в органах кримінальної юстиції;

- високий рівень знань англійської мови. 

 За результатами конкурсу від України  запрошено лише двох осіб, один з них – суддя Луцького міськрайонного суду Ігор Ясельський.

 Ми пишається, що саме суддя Волині буде представляти суддівську спільноту України в Японії.

Приємно відмітити, що суддя Ясельський розпочинав свою діяльність у судочинстві помічником судді Апеляційного суду Волинської області.

Бажаємо Вам, Ігоре Віталійовичу, щоб отримані знання та практика посприяли утвердженню принципів справедливості, неупередженості та непохитній репутації суддівського корпусу.

Зичимо Вам  натхнення та успіхів!

За повідомленням прес-служби суду