Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Третя особа може бути допущена до участі у справі лише у тому випадку, коли її самостійна вимога спрямована на предмет спору між позивачем і відповідачем

03 травня 2018, 17:41

Одеський апеляційним господарським судом акцентовано увагу на тому, що третя особа може бути допущена до участі у справі лише у тому випадку, коли її самостійна вимога спрямована на предмет спору між позивачем і відповідачем. Вимога, спрямована на будь-що, що знаходиться поза цим предметом, не може бути розглянута як вимога третьої особи, а має бути заявлена в самостійному позові.

Відповідне рішення прийняте Одеським апеляційним господарським судом за результатами апеляційного перегляду ухвали Господарського суду Одеської області від 22.02.2018 про повернення позовної заяви третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору у справі №916/378/17 за позовом ТОВ до ПАТ за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача ПАТ про визнання права власності.

Повні тексти електронних копій процесуальних документів по справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua/Review/73600731)

(#ОАГС_судова_практика)

За повідомленням прес-служби суду