Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Призначено підготовче засідання у справі за фактом зловживання службовим становищем

03 травня 2018, 17:30

02 травня 2018  року до Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області з обвинувальним актом надійшло кримінальне провадження по обвинуваченню громадянина «Г».

Вищезазначена особа підозрюються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, тобто умисне, з метою одержання будь-якої неправомірної вигоди для самого себе чи іншої фізичної чи юридичної особи використання службовою особою службового становища всупереч інтересам служби, що спричинило тяжкі наслідки інтересам держави), за ч.1 ст.366 КК України (внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей).

Обставини справи: громадянин «Г», достовірно знаючи, що товари обладнання блискавозахистом, обладнання для стелі теплозбережуючими засобами не поставлено, зловживаючи своїм службовим становищем та усвідомлюючи суспільно небезпечний характер  свого діяння, вніс недостовірні відомості до видаткових накладних та передав їх для оплати.

Крім того, громадянин «Г», достовірно знаючи, що вищезазначені матеріальні цінності фактично не поставлені, ввів в оману членів інвентаризаційної комісії щодо фактичної наявності предметів, в той час коли фактично вони поставлені не були.

Дана судова справа надійшла з Апеляційного суду Миколаївської області, оскільки автоматизованою системою документообігу Доманівського районного суду Миколаївської області призначення не відбулося, тому що на даний час в цьому суді працює лише двоє суддів, і неможливо було утворити склад суду для судового розгляду даного кримінального провадження.

За наслідками автоматизованого розподілу справу № 475/116/18 було передано на розгляд судді Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області Дробинського Олександра Едуардовича.

У справі призначене підготовче засідання на 08.05.18 о 15:00 год., яке відбудеться у залі судових засідань №1 у приміщенні суду за адресою: 56500, Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Кібріка, 11.

 

За повідомленням прес-служби суду