Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підготовче судове засідання у кримінальному провадженні стосовно особи, що обвинувачується в завданні іншій особі умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого відкладено

03 травня 2018, 17:12

17 квітня 2018 року до Ватутінського міського суду Черкаської області із Апеляційного суду Черкаської області, в порядку ст.34 КПК України, надійшов обвинувальний акт відносно громадянина Ш. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України, кваліфікуючою ознакою якого є – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Шляхом автоматизованого розподілу вказане кримінальне провадження передано на розгляд судді Здоровилу В.А.

03 травня 2018 року підготовче судове засідання відкладено до 15 червня 2018 року до 09 год. 00 хв.

Пошук інформації щодо стадій розгляду кримінального провадження можна здійснити на порталі «Судова влада» за №698/183/18 (court.gov.ua/fair/).

Інформаційно: обвинувачений громадянин Ш., перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на грунті виниклих неприязних відносин щодо громадянина П., який зайняв його спальне місце, схопив кухонний ніж та умисно наніс останньому удар в область колінного суглобу правої ноги з ушкодженням колінної вени. В результаті отриманого тілесного ушкодження, що спричинило недокрів’я внутрішніх органів громадянин П. помер.

 

За повідомленням прес-служби суду