Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти-правники Херсонського державного університету пройшли практику у Господарському суді Херсонської області

03 травня 2018, 17:01

Проходження практики студентами юридичних спеціальностей у Господарському суді Херсонської області є хорошою багаторічною традицією нашого суду, яка заохочує майбутніх правників здобувати знання, працювати над собою, вдосконалюватись та ознайомлює молодь із практичними аспектами здійснення правосуддя. Такі заходи допомагають студентам в оволодінні юридичною професією, формують професійний світогляд та професійне мислення.

З 16 по 27 квітня 2018 року в Господарському суді Херсонської області проходили навчальну практику студенти-правники Юридичного факультету Херсонського державного університету.

Проходження  практики в судовій установі є унікальною можливістю для студентів дізнатися та наочно побачити повну процедуру проходження документа від його реєстрації у канцелярії і до безпосереднього розгляду суддею, побачити процес автоматизованого розподілу судової справи, а також відвідати судові засідання.

Слід зазначити, що студенти продемонстрували високий рівень знань чинного законодавства, в тому числі підзаконних нормативних актів, які регулюють діяльність судів, виконання судових рішень, ведення діловодства; вміння застосовувати в процесі практичної діяльності закони України, у відповідності з ними вирішувати конкретні справи, юридично грамотно складати проекти необхідних процесуальних документів.

Колектив Господарського суду Херсонської області щиро бажає нашим юним правникам успіхів та наснаги у навчанні, щоб вони з упевненістю йшли за своїм покликанням!

 

За повідомленням прес-служби суду