Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд завершив розгляд справи щодо обмеження руху вантажних автомобілів у с. Новосілка Підволочиського району

03 травня 2018, 12:24

Питання щодо правочинності обмеження руху вантажних автомобілів у с. Новосілка розглянуто у Львівському апеляційному адміністративному суді

Постановою Підволочиського районного суду від 01.12.2017 р. було відмовлено у задоволенні позову ТОВ "Кар'єр Новосілка" до виконавчого комітету Скалатської міської ради  про визнання незаконним та скасування рішення, яким обмежено рух вантажних автомобілів по вул. Л.Українка та вул. Б.Хмельницького у с. Новосілка Підволочиського району.

ТОВ "Кар'єр Новосілка"  оскаржило постанову Підволочиського суду до Львівського апеляційного адміністративного суду.

19 квітня 2018 року ЛААС  відмовив у задоволенні апеляційної скарги ТОВ "Кар'єр Новосілка"  на постанову  Підволочиського районного суду, зазначивши, що виконком Скалатської міськради правильно врахував інтереси мешканців вулиць с. Новосілка, дійшов висновку про преваліювання інтересів цих осіб над економічними інтересами позивача (Кар`єру «Новосілка), і з метою захисту їх прав у відповідності до статті 8 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод прийняв рішення в межах наданих йому законом повноважень.

Таким чином, постанова Підволочиського районного суду від 01.12.2017 р.  набрала законної сили 19 квітня 2018 року. Рішення виконавчого комітету Скалатської міської ради , яким обмежено рух вантажних автомобілів по вул. Л.Українка та вул. Б.Хмельницького у с. Новосілка, є чинним.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 604/476/17.

 

За повідомленням прес-служби суду