Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Винного у скоєнні тяжкого злочину позбавлено волі на 7 років 3 місяці

03 травня 2018, 10:48

 

2 травня 2018 року  Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області  розглянув кримінальне провадження  за обвинуваченням громадянина І.  у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

За результатами розгляду вказаного кримінального провадження  суддя Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської  області ухвалив обвинувальний вирок.

В ході досудового розслідування та судового слідства встановлено гр. І 21 жовтня 2017 року, приблизно о 18:00 годині, знаходячись за місцем свого мешкання  в м. Кілія Одеської області перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, в ході раптово виниклої сварки між ним та гр. А., яка в подальшому переросла у бійку, на ґрунті особистих неприязних мотивів до останнього, діючи умисно та протиправно, бажаючи настання смерті гр.А., усвідомлюючи можливість настання суспільно небезпечних наслідків у результаті своїх дій і бажаючи їх настання, наніс один проникаючий удар кухонним ножем в область задньої поверхні лівої половини огруддя, проникаюче в ліву плевральну порожнину з пошкодженням тканини і головного бронху нижньої долі лівої легені, в результаті чого від отриманих тілесних ушкоджень, які на момент спричинення, були не сумісні з життям громадянин А. - останній помер.

Таким чином громадянин І. обвинувачується  у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України,а саме  вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.

В ході судового розгляду справи обвинувачений повністю визнав свою провину у вчинення кримінального правопорушення та винність його дій була підтвердження дослідженими в судовому засіданні доказами.   

За результатами розгляду кримінального провадження  суддя Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області ухвалив:

« Громадянина І. визнати винним за ст. 115 ч. 1 КК України і призначити йому покарання у вигляді позбавлення воли строком на сім років. Згідно ст. 71 КК України до покарання, призначеного за цім вироком, частково приєднати покарання за вироком Кілійського районного суду від 30 травня 2017 року у вигляді трьох місяців позбавлення волі і остаточне покарання громадянину І. визначити  у вигляді позбавлення волі строком на 7 років 3 місяця».

          Вирок не набрав законної сили та може бути оскаржено в апеляційному порядку протягом 30 днів.

          До набрання вироком законної сили запобіжний захід громадянину І. не змінено – залишено у вигляді тримання під вартою.

        Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером 502/3/18.

 За повідомленням прес-служби суду