Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Луганському окружному адміністративному суді проведено оперативну нараду працівників

24 квітня 2018, 15:25

     24 квітня 2018 року у Луганському окружному адміністративному суді відбулася оперативна нарада, під час якої було обговорено актуальні питання що виникають в процесі роботи.

   Оперативну нараду проведено керівником апарату суду за участю начальників відділів, помічників суддів та секретарів судових засідань.

     Під час наради було заслухано виступи помічників суддів Скрипкіної А.О. та Лиманюка М.А., які  напередодні пройшли навчання організоване  регіональним відділенням Національної школи суддів України та доповіли присутнім про практику інших судів щодо розгляду окремих категорій адміністративних справ та заяв.

    Також були розглянуті деякі питання щодо роботи з Комп’ютерною програмою «Діловодства спеціалізованого суду» та вирішено питання про  подальше провадження в роботу досвід і практику інших судів.

        Оперативна нарада проходила у формі жвавої дискусії, різнопланових питань – відповідей, обміну думками на вищезазначені теми.

     За результатами оперативної наради керівником апарату суду було підведено підсумки та надані практичні поради щодо планування робочого часу працівникам апарату.

 

За повідомленням прес-служби суду