Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Ізмаїльському міськрайонному суді Одеської області проведено навчання з питань пожежної безпеки із працівниками суду

24 квітня 2018, 14:37

          Найвищі цінності суспільства – це людина, її життя здоров’я, недоторканість і безпека. Головною метою   є створення для кожного   працівника та відвідувача суду безпечних умов праці та перебування у закладі.

          Тому, 19 квітня 2018 року  в Ізмаїльському міськрайонному суді Одеської області відбулося засідання суддів та працівників апарату суду   з питань пожежної безпеки.

         Спеціаліст Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області Ромалійський Є.Г.  ознайомив працівників суду із Інструкцією про заходи пожежної безпеки відповідно до Закону України « Про пожежну безпеку» та Правил пожежної безпеки в Україні.

          Окрему увагу було приділено ознайомленню з найважливішими правилами пожежної безпеки в побуті при використанні електрообладнання, а також у випадку виявлення вибухо – небезпечних предметів.

        Працівникам було нагадано про вимоги пожежної безпеки до території, будівель, приміщень, споруд , про порядок утримання приміщень, робочих місць. Також працівники  були ознайомлені про порядок та правильність дій при виникненні можливих надзвичайних ситуацій, організації евакуації відвідувачів та правила застосування різних видів первинних засобів пожежогасіння.

          Наприкінці був переглянутий відеоматеріал стосовно дотримання правил пожежної безпеки та правил користування приборами пожежогасіння  на прикладі  вогнегасників, працівники апарату опанували навики приведення їх до дії, порядок застосування та заходи безпеки при використанні.

 

За повідомленням прес-служби суду