Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Городенківському райсуді проведено навчання із пожежної безпеки для працівників апарату суду

24 квітня 2018, 11:45

24.04.2018р. для  працівників апарату суду провідним інспектором           Городенківського районного відділу Державної служби надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області Бережніцьким В.В. проведено навчання з питань пожежної безпеки.

     Під час навчання працівників апарату суду ознайомлено з основними правилами пожежної безпеки в адміністративних будівлях,  з вимогами Інструкції з пожежної безпеки під час перебування на робочих місцях та порядку сповіщення про пожежу.  Бережніцький В.В. розповів про евакуаційні заходи під час пожежі та звернув увагу на те, як потрібно діяти, щоб запобігти отруєнню чадним газом.

    Провідний інспектор ознайомив працівників апарату суду із пожежною ситуацією у місті та в районі  та звернув увагу присутніх на безпечне поводження на водоймах під час літніх відпусток та про заходи, яких необхідно дотримуватися при виявленні вибухонебезпечних предметів.

     Мета даного навчання - підвищення пожежно-технічних знань працівників апарату суду, ознайомлення з протипожежними заходами та діями в разі виникнення пожежі, а також напрацювання навичок з використання наявних засобів пожежогасіння та вжиття заходів  щодо недопущення  виникнення  пожеж.

 

Прес-служба суду

Клим С.Я. (03430) 2-82-44

За повідомленням прес-служби суду