Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату Овідіопольського районного суду Одеської області вдосконалюють знання правил пожежної безпеки

19 квітня 2018, 14:55

Особливо актуальними стають такі заходи, якщо від знань та дій кожного безпосередньо залежить безпека людей та  власності. Тому забезпечення пожежної безпеки є складовою частиною діяльності посадових осіб, працівників підприємств, установ, організацій.

 

19 квітня 2018 року в Овідіопольському районному суді Одеської області проведено навчання із запобігання надзвичайним ситуаціям головним фахівцем Овідіопольського РС ГУ ДСНС України в Одеській області Разуваєвим Богданом Вікторовичем.

 

Дані навчання проведено з метою підвищення загальних пожежно-технічних знань, вивчення правил пожежної безпеки з урахуванням особливостей об’єкту, більш глибоке ознайомлення з протипожежними заходами та  алгоритмом дій в разі виникнення пожежі, а також практичного відпрацювання порядку застосування та використання наявних первинних засобів пожежогасіння.

 

Працівники апарату суду мали змогу прослухати лекцію, оволодіти теоретичними та практичними знаннями  та пригадати основні  правила пожежної безпеки. До працівників суду було доведено порядок дій у  разі виникнення надзвичайної ситуації , а саме: проведення безпечної та швидкої евакуації, планування першочергових дій на випадок стрімкого поширення полум’я та сильного задимлення в приміщенні, вміння користуватися первинними засобами пожежогасіння.

 

Керівником апарату суду Богатирьовою Тетяною Вікторівною наголошено, що після закінчення роботи працівники повинні виключати освітлення, електроживлення приладів та обладнання.

 

Від імені керівництва та всього колективу висловлюємо щиру подяку головному фахівцю Овідіопольського РС ГУ ДСНС України в Одеській області Разуваєву Богдану Вікторовичу за проведене навчання.

 

 

 

За повідомленням прес-служби суду