Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Баштанському райсуді проведено тренінг для працівників апарату суду "Симптоми професійного вигорання"

13 квітня 2018, 11:29

    13 квітня 2018 року керівником апарату суду Панчук Тетяною Петрівною проведено тренінг на тему: "Симптоми професійного вигорання". У тренінгу взяли участь працівники апарату суду.

         "Юристи - одна з найбільш стресових професій в Україні. Одним з найскладніших моментів цієї професії є постійні напруга та стреси. Робота в постійному напруженні майже завжди призводить до емоційного та часто фізичного виснаження, загострюються хронічні захворювання, з'являються нові проблеми зі здоров'ям. І якщо в подібному режимі людина живе тривалий час, то це прямий шлях до професійного вигорання. А вигоряння значно простіше попередити, ніж боротися з його наслідками", - зауважила Тетяна Петрівна, відкриваючи тренінг .

         Під час тренінгу учасники ознайомилися із основними методами профілактики синдрому професійного вигорання. Розглянуто найбільш стресові моменти професії юриста і методи боротьби з ними.

         Значну частину тренінгу було приділено профілактиці професійного вигорання та рекомендаціям "Як позбутися емоційного напруження?".

          Цей тренінг дав можливість працівникам апарату отримати досвід застосування певних психологічних засобів саморегуляції власним психоемоційним станом для запобігання емоційному виснаженню, а також оволодіти навичками внутрішньовідомчої та зовнішньої комунікації з метою недопущення конфліктних ситуацій.

         Після закінчення лекції керівником апарату було запропоновано присутнім пройти анонімне тестування на тему: "Чи не загрожує Вам професійне вигорання ?".

 

Фото з мережі Інтернет

За повідомленням прес-служби суду