Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На Тарутинщині двох порушників правил рибальства спіймали на гарячому

05 квітня 2018, 14:30

До суду надійшли матеріали про притягнення гр. Г і гр. П до адміністративної відповідальності за ч. 4 ст. 85 КУпАП – порушення правил рибальства.

Так, в судовому засіданні встановлено, що вищевказані громадяни 23.01.2018 року о 13:25 затримані прикордонним нарядом на відстані 5 км від Державного кордону на території Вознесенської Другої сільської ради Тарутинського району Одеської області, які на озері Чага здійснювали відлов риби забороненим знаряддям для ловлі риби, а саме сіткою песковою з ячейкою 40х40 висотою 120 см, довжиною 50 м. Свою провину порушники визнали. Постановами суду порушників визнано винними та накладено на них адміністративне стягнення у вигляді 340 грн. з кожного та конфіскацію сітки.

 

Нагадаємо, що згідно п. 3.15. Правил любительського і спортивного рибальства: забороняється лов водних живих ресурсів:  із застосуванням вибухових і отруйних речовин, електроструму, колючих  знарядь  лову,  вогнепальної  та  пневматичної  зброї (за винятком гарпунних рушниць для підводного полювання), промислових та  інших  знарядь  лову,  виготовлених із сіткоснастевих чи інших матеріалів  усіх  видів  і найменувань, а також способом багріння, спорудження  гаток,  запруд  та спускання води з рибогосподарських водойм.

 

 

 

За повідомленням прес-служби суду