Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Апеляційному суді Вінницької області запровадили програму для швидкого обміну документами

05 квітня 2018, 14:00

Сьогодні, 5 квітня, вперше на Вінниччині в апеляційному суді підписали Програму спільних дій щодо впровадження обміну електронними копіями документів.

Її мета – налагодити  швидкий обмін інформацією, що  стосується кримінальних проваджень, які розглядає апеляційний суд.

Учасники заходу – заступник прокуратура Вінницької області Олег Янків, командир військової частини 3008 Національної гвардії України Сергій Мамченко, начальник Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Василь Дремлюга, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області Марина Лукіянова, голова Апеляційного суду Вінницької області Петро Кучевський, секретар судової палати з розгляду кримінальних справ і справ про адміністративні правопорушення Анатолій Кривошея та суддя Ірина Ковальська.

 

«Налагодження взаємодії із цими організаціями дозволить оптимізувати робочий час, людські та матеріальні ресурси, удосконалити й прискорити процес обробки інформації до того часу, як запрацює Єдина судова інформаційно-телекомунікаційна система», – сказав під час підписання програми Петро Кучевський, з ініціативи якого і створено документ.

Додамо, що ідею запозичено в Київського районного суду міста Одеси. З роботою цієї установи керівник апарату апеляційного суду Наталя Король і суддя Ірина Ковальська  ознайомилися два місяці тому.

                                  За повідомленням прес-служби суду