Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Практика в Шумському районому судді - перший крок до майбутньої професії

05 квітня 2018, 12:40

Шумський районний суд Тернопільської  області  завжди відкритий до співпраці з молодим поколінням, адже правова освіта має важливе значення у вихованні в громадян поваги до закону і прав людини.

Саме тому двері Шумського районного суду  завжди відкриті для студентів  вищих навчальних закладів, що готують спеціалістів в галузі права. Як результат – вже з початку року студенти кількох навчальних закладів України, які обрали професію юриста та закріплюють теоретичні знання практичними навиками, пройшли навчальну практику в суді, а саме: студенти Національного університету «Острозька академія» Денчук В.В, Прокопчук І.М , студентка Національного університету «Одеська юридична академія» Колесник А.В.

Під час проходження практики студенти під керівництвом досвідчених фахівців ознайомилися з організаційною структурою суду та набули практичного досвіду роботи у суді, зокрема їм продемонстровано роботу комп’ютерної програми документообігу загальних судів «Д-3»», можливість проведення судових засідань у режимі відеоконференції, направлення повісток у вигляді SMS-повідомлень, оформлення матеріалів справ.

Сподіваємося, що досвід, набутий студентами під час практичного навчання, стане їм у майбутньому надійним підґрунтям для професійного зростання.

Шумський  районний суд Тернопільської області  планує і надалі співпрацювати з майбутніми спеціалістами в галузі права з метою практичного засвоєння ними матеріалу, отриманого під час вивчення правових дисциплін.

За повідомленням прес-служби суду