Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Менському райсуді Чернігівської області відбулась робоча зустріч із представниками центру з надання БВПД

03 квітня 2018, 09:00

29 березня 2018 року у приміщенні Менського районного суду Чернігівської області відбулася робоча зустріч голови суду Сова Т.Г. та працівників апарату суду з фахівцями Менського місцевого центру з надання  безоплатної вторинної  правової допомоги.

Захід відбувся з метою розповсюдження  інформації про проект  Міністерства юстиції України   «Я маю право!».

Даний проект реалізується з метою підвищення рівня знання людей щодо своїх прав у різних сферах життя, правової свідомості громадян та спроможності громадян захищати свої права. Під час зустрічі було обговорено питання співпраці щодо надання безоплатної вторинної правової допомоги соціально незахищеним верствам населення, що гарантуватиме їм рівні можливості  доступу до правосуддя.

Наприкінці зустрічі представники центру поширили інформаційні матеріали розроблені в межах проекту «Я маю право!» та  «Доступна та якісна правова допомога в Україні».

Нагадуємо, що громадяни, які потребують безоплатної вторинної правової допомоги, можуть звертатися до Менського місцевого центру з надання  безоплатної вторинної  правової допомоги, або за єдиним номером  контакт-центру системи безоплатної правової допомоги  0 800 213 103.

 

За повідомленням прес-служби суду