Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Апеляційному суді Миколаївської області відбулось урочисте привітання та нагородження футбольної команди "Корабели"

02 квітня 2018, 11:15

            30 березня 2018 року в приміщенні Апеляційного суду Миколаївської області  відбулось урочисте привітання та нагородження команди "Корабели", як переможців VIII турніру з міні-футболу серед суддів, працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя з розіграшу Кубка "Феміди".

            9 грудня 2017 року закінчився VIII турнір з міні-футболу, фінальні матчі  на Кубок «Феміди» – 2017 завершилися перемогою миколаївської команди «Корабели».

         "З моменту заснування команди заповітною мрією футболістів було здобути Кубок «Феміди» та привезти його додому",- сказав начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Миколаївській області Сікиринський Віктор Іванович.

         "Через наше прагнення до перемоги у 2014 році оргкомітетом турніру було засновано нагороду «За волю до перемоги»... У 2015 році ми другий рік поспіль отримали цю нагороду. А вже у 2016 році - зайняли почесне третє місце на турнірі"– повідомив Віктор Іванович.

         Цьогоріч Кубок «Феміди» вперше за 8 років покинув межі м.Києва і прибув з командою-переможницею до Миколаєва.

         Нагадаємо, турнір з міні-футболу серед суддів та працівників апарату судових установ із розіграшу Кубка «Феміди» 2017 року приурочений до Дня працівників суду. Його організовують Рада суддів України та Державна судова адміністрація України під патронатом Вищої ради правосуддя.

         Для нагородження футболістів були запрошені Голова Федерації футболу Миколаївської області Пасічний О.С. та заступник голови з міні футболу Бобров О.Ю., а також начальник управління з питань фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради Машкін О.В., які вручили нашим чемпіонам нагороди.

         Голова суду Янчук Сергій Васильович, судовий розпорядник Лаба Микола Миколайович, кур'єр Чорнописький Павло Миколайович, які входять до  складу команди, були нагороджені медалями та грамотами, як і інші учасники команди.

            Після нагородження Сікиринський Віктор Іванович подякував гравцям і всім причетним за перемогу і популяризацію футболу в судових установах Миколаївській області.

 

 За повідомленням прес-служби суду