Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату Вінницького міського суду пройшли навчання із пожежної безпеки

02 квітня 2018, 09:00

29 березня відбулася чергова нарада з працівниками апарату  Вінницького міського суду. Нараду проводили керівник апарату суду Неля Гудемчук та заступник керівника апарату Руслана Федорова.

На нараду була запрошена викладач кафедри соціальних технологій Вінницького інституту Університету «Україна» Оксана Мельник, яка провела навчання на тему: «Стилістика морфологічних норм сучасної української літературної мови у професійному спілкуванні». Окрім того, Оксана Мельник ознайомила присутніх із матеріалом щодо особливостей використання іменників у професійному спілкуванні. Для полегшення засвоєння інформації, працівникам апарату суду було продемонстровано презентацію навчання за допомогою проектора та роздано присутнім роздруківки з додатковим матеріалом.

 

Далі, Неля Гудемчук  продовжила нараду та надала слово працівнику відділу служби судових розпорядників та матеріально-господарського забезпечення Олегу Зарічному.  Судовий розпорядник провів інструктаж з працівниками апарату суду з питань охорони праці на робочому місці. Також було проведено практичне заняття з правил користування вогнегасником у разі виникнення надзвичайних ситуацій, а саме – пожежі  в будівлі суду. З метою забезпечення безпеки під час евакуації людей з приміщення, Олег Зарічний продемонстрував евакуаційні шляхи і виходи в будівлі суду.

  

   Присутніми було прийнято до уваги вищевказану інформацію.

 

За повідомленням прес-служби суду