Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Баштанський райсуд Миколаївської області оприлюднив результати опитування громадян – відвідувачів щодо якості роботи суду

27 березня 2018, 14:18

         На виконання Плану роботи Баштанського районного суду Миколаївської області та з метою підвищення ефективності роботи апарату суду,
в період з 12 березня 2018 року по 23 березня 2018 року проведено опитування громадян-відвідувачів суду. 

         З метою інформування громадськості про заплановане опитування громадян – відвідувачів суду 27 лютого 2018 року розміщено відповідне оголошення  на офіційній web- сторінці суду web–порталу «Судова влада України» та інформаційному стенді у приміщенні суду.

         Під час опитування  всім відвідувачам суду було запропоновано заповнити анонімні анкети в приміщені суду.

         Усього в опитуванні взяли участь 13 громадян – відвідувачів Баштанського районного суду Миколаївської області.

         Слід зазначити, що більшість відвідувач відмовлялися від заповнення анкет, посилаючись на те, що не бажають брати участь в опитуванні, нестачу часу та інше.

         Аналіз результатів опитування громадян – відвідувачів суду показав наступні результати.

        Переважна кількість опитаних  громадян-відвідувачів суду зверталися до суду як позивач, відповідач, представник сторони, що становить 50% опитаних громадян. Якість роботи суду опитаними  оцінена на :

        8- відмінно, 3- добре, 1- важко визначитись, 1- задовільно.

        По питанню анкети щодо оцінки відвідувачами суду зручності та комфортності умов перебування громадян в суді (достатність та зручність місць для очікування, оформлення документів, ознайомлення з матеріалами справи та підготовки до судового слухання) отримані наступні результати :

       8-добре, 4 - відмінно, 1- відсутня відповідь.

       Громадянами-відвідувачами суду оцінено виконання посадових обов'язків працівників суду, враховуючи такі аспекти як: ставлення до відвідувачів суду, надання інформації відносно перебування у суді та судового процесу, забезпечення захищеності та конфіденційності інформації, форма одягу, корупційні дії. Більшість опитаних дали позитивну відповідь  та цілком погодились щодо якісної роботи працівників суду.

       В кінці анкети відвідувачам запропоновано надати пропозиції та побажання відносно роботи апарату суду. Відповідь надали 4 опитаних, серед них: 1- всім задоволений, 1- так тримати та надійшло дві пропозиції щодо встановлення в місцях для відвідувачів суду кулера з гарячою водою для можливості випити чай або каву.

       Підсумки результатів проведеного анонімного опитування громадян-відвідувачів суду свідчать про позитивну оцінку організації роботи Баштанського районного суду Миколаївської області.

 За повідомленням прес-служби суду