Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справу стосовно підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення за фактом умисного вбивства матері відкладено на 10 травня 2018 року

22 березня 2018, 16:34

            22.03.18 року ухвалою Ізюмського міськрайонного суду Харківської області перенесено розгляд справи відносно особи, яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення за фактом умисного вбивства  матері, яке сталося  28 жовтня 2017 року в с. Співаківка  Ізюмського району Харківської області.

            В судове засідання було викликано шість свідків. Четверо свідків були присутніми на засіданні та дали покази по справі, двоє зі свідків за станом здоров’я  не змогли прибути до суду.

           Судове  засідання було перенесено у зв’язку з неявкою свідків. На даній стадії розгляду кримінального провадження суд звернув увагу на те, що судовий розгляд кримінального провадження не закінчений, матеріали справи не досліджені в повному обсязі.

          22.03.18 року  судом вирішено питання щодо доцільності продовження терміну тримання під вартою обвинуваченого по даній справі, оскільки встановлені судом обставини є достатніми підставами вважати про продовження існування обґрунтованого ризику того, що обвинувачений перебуваючи на волі, може переховуватися від суду, незаконно  впливати на  потерпілих, свідків, вчинити інше кримінальне правопорушення, а тому більш м’який запобіжний захід, буде недостатнім для забезпечення запобігання таких ризиків.

            Судове засідання по справі перенесено на 10 травня 2018 року.  

 

За повідомленням прес-служби суду