Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Деснянському районному суді м.Києва відбувся «День відкритих дверей»

22 березня 2018, 16:30

22 березня 2018 року в Деснянському районному суді м.Києва відбувся  «День відкритих дверей», до суду завітали студенти другого курсу Деснянського економіко-правового коледжу при Міжрегіональній Академії Управління персоналом (МАУП).

Екскурсія розпочалась в одному із залів судових засідань де зазвичай відбувається відеоконференція та проводиться розгляд кримінальних справ. З вітальним словом перед гостями виступила суддя-спікер Бабко Валерія Валеріївна та виконуючий обов’язки прес-секретаря суду Москович Вікторія Олександрівна.

Суддя-спікер Бабко Валерія Валеріївна ознайомила студентів з особливостями суддівської професії та спеціалізацією суддів, розповіла про судову систему України в світі сучасного законодавства, про процедуру формування та впорядкування справ, розповіла про порядок прийому та реєстрації вхідної кореспонденції суду, роботу автоматизованої системи документообігу суду, ознайомила зі змістом судового процесу, навела студентам цікаві факти із суддівського досвіду, розповіла про особливість юридичної професії з практичними прикладами.

Виконуючий обов’язки прес-секретаря суду Москович Вікторія Олександрівна ознайомила студентів з організацією роботи суду, помічників та секретарів судових засідань, та після виступу судді-спікера Бабко В.В., провела студентам екскурсію по приміщенню суду.

            Усі учасники заходу залишилися надзвичайно задоволеними від активного спілкування.

 

За повідомленням прес-служби суду