Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Іллічівському райсуді м. Маріуполя проведено нараду з працівниками апарату суду, щодо ознайомлення із змінами до Положення про автоматизовану систему документообігу суду (АСДС)

22 березня 2018, 15:50

22 березня 2018 року керівником апарату Іллічівського районного суду м. Маріуполя Донецької області суду Рахуба Н.Є. проведено нараду з  працівниками апарату суду, щодо ознайомлення із змінами до Положення про автоматизовану систему документообігу суду (АСДС), які були затверджені рішенням Ради суддів України від 02 березня 2018 року № 17. 

Так, відповідно до пункту 9 § 2 Прикінцевих положень Розділу VII Перехідних положень Закону України від 03.10.2017 № 2147-VIII «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів» Раді суддів України рекомендовано за погодженням із Державною судовою адміністрацією України не пізніше трьох місяців з дня набрання чинності цим Законом привести Положення про автоматизовану систему документообігу суду в частині порядку визначення судді або колегії суддів для розгляду конкретної справи у відповідність із цим Законом.

На виконання зазначених полодень Закону рішенням Ради суддів України від 02 березня 2018 року № 17 внесені зміни до Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затвердженого рішенням РСУ від 26.11.2010 року № 30, виклавши у новій редакції.

Зазначені зміни набрали чинності 15 березня 2018 року, однак  для судів, підключених адміністратором до модуля автоматизованого розподілу набирають чинності з наступного дня після відповідної календарної дати такого підключення. ДСА України публікує на власному сайті повідомлення про дату підключення кожного окремого суду.

Заняття проведені з метою налагодження внутрішньої  комунікації, створення ефективної команди працівників апарату з вдосконаленим комунікаційним зв’язком, підвищення обізнаності працівників апарату суду у нормах діючого законодавства.

За повідомленням прес-служби суду