Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд кримінального провадження стосовно начальника відділу освіти Тернівської районної у місті ради призначено на 2 квітня 2018 року

22 березня 2018, 14:09

     Сьогодні,  22 березня, суддя Тернівського районного суду м. Кривого Рогу призначила до судового розгляду кримінальне провадження у відношенні начальника відділу освіти Тернівської районної у місті ради Горевича С.О., який обвинувачується в одержанні хабара.

       Також вказане кримінальне провадження було об’єднано з кримінальним провадженням у відношенні Горевича С.О., яке вже розглядається Тернівським районним судом м. Кривого Рогу за ч. 2  ст. 364, ч.2 ст.366 КК України (службове підроблення).

        Призначений судовий розгляд об’єднаного кримінального провадження відбудеться 02 квітня 2018 року о 12: 30 годині у відкритому судовому засіданні, в залі № 7,  суддею Науменко Я.О. одноособово.

     Разом з тим, у задоволенні клопотань прокурора про відсторонення від посади та застосування до обвинуваченого запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою судом було відмовлено.

    Суд вважає, що прокурором не було надано суду належних та допустимих доказів, які б свідчили, що обвинувачений будучи не відстороненим з посади начальника відділу освіти може негативно впливати на хід судового розгляду та з досліджених судом матеріалів вбачається, що на сьогодні відсутні дані щодо перешкоджання обвинуваченим розгляду справи у суді, оскільки він на досудовому розслідуванні належним чином виконував покладені на нього ухвалами суду  обов’язки, має міцні соціальні зв’язки, позитивні характеристики як із місця проживання, так і з місця роботи, незадовільний стан здоров’я, а тому зазначені прокурором ризики є недоведеними і підстав вважати, що обвинувачений буде намагатися ухилятись від суду, перешкоджати встановленню істини у справі у суду були відсутні.

За повідомленням прес-служби суду