Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Регіональне відділення НШСУ проводить семінар для працівників апарату Дніпропетровського окружного адміністративного суду “Виконання вимог Закону України “Про запобігання корупції”

20 березня 2018, 13:16

20 березня 2018 року в місті Дніпрі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить семінар для працівників апарату Дніпропетровського окружного адміністративного суду на тему: “Виконання вимог Закону України “Про запобігання корупції”.

У заході беруть участь 68 працівників апарату суду.

Відкриваючи семінар, директор регіонального відділення Олександр Мартиненко звернув увагу на актуальність теми та ознайомив із регламентом заходу, а заступник керівника апарату суду Вікторія Гречана наголосила на корисності проведення семінару такої тематики у зв’язку з необхідністю заповнення е-декларацій та отримання знань щодо уникнення конфлікту інтересів.  

Для проведення семінару запрошено доцента кафедри Інституту “Митна академія” Університету митної справи та фінансів, кандидата юридичних наук Ірину Коросташову, яка поділиться зі слухачами теоретичними знаннями щодо питань запобігання та виявлення корупційних правопорушень та правопорушень, пов’язаних із корупцією, а також зосередить увагу на відповідальності за порушення антикорупційного законодавства.

Практично значущою буде інтерактивна лекція з використанням презентації Power Point на тему: “Механізми дотримання законодавства щодо уникнення конфлікту інтересів. Моніторинг способу життя” та лекція щодо заповнення е-декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за рік. Викладач проведе аналіз типових помилок, що допускаються під час заповнення декларацій.

У ході семінару слухачі візьмуть участь в обговореннях та отримають змістовні відповіді на всі свої запитання.

Із повними текстом програми  семінару можна ознайомитись на веб-сайті Національної школи суддів України.

За повідомленням прес-служби НШСУ