Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Дніпропетровського апеляційного господарського суду взяли участь у семінарі «Виконання вимог Закону України «Про запобігання корупції».

19 березня 2018, 12:32

15 березня 2018 року судді Дніпропетровського апеляційного господарського суду та Господарського суду Дніпропетровської області прийняли участь у семінарі на тему: «Виконання вимог Закону України «Про запобігання корупції», який відбувся у приміщенні Дніпропетровського апеляційного господарського суду згідно програми періодичного навчання суддів місцевих та апеляційних господарських судів.

Захід організовано за підтримки відділу підготовки Дніпропетровського регіонального відділення Національної школи суддів України спільно з Дніпропетровським апеляційним господарським судом з метою підвищення рівня кваліфікації суддів господарських судів.

З вступним словом до присутніх звернулися директор Дніпропетровського регіонального відділення Національної школи суддів України Мартиненко Олександр Васильович та голова Дніпропетровського апеляційного господарського суду Парусніков Юрій Борисович.

В якості спікера на семінарі виступила суддя Черкаського окружного адміністративного суду, кандидат юридичних наук, доцент – Трофімова Лариса Віталіївна.

На семінарі було обговорено:

  • актуальні питання запобігання та виявлення корупційних правопорушень, пов’язаних з корупцією;
  • відповідальність за порушення антикорупційного законодавства;
  • механізм дотримання законодавства щодо уникнення конфлікту інтересів;
  • заповнення е-декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за рік, аналіз помилок;
  • моніторинг способу життя, фінансовий контроль.

За повідомленням прес-служби суду