Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано секретаря судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва

16 березня 2018, 14:27

16 березня 2018 року за ініціативою голови Апеляційного суду міста Києва Ярослава Головачова, відповідно до вимог ч. 2 ст. 128 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», було скликано загальні збори суддів Апеляційного суду міста Києва.

DSC_00121

Головуючим заходу одноголосно було обрано Ярослава Головачова, який привітав усіх присутніх та розпочав зібрання з приємних урочистостей. Так, Ярослав Вячеславович зачитав текст Указу Президента України № 59/2018  від 7 березня 2018 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Міжнародного жіночого дня», відповідно до якого, судді Апеляційного суду міста Києва у відставці Котулі Любові Григорівні, за значний особистий внесок у розвиток Української держави, зразкове виконання службового обов’язку та багаторічну сумлінну працю присвоєно почесне звання «Заслужений юрист України».

DSC_00241

Нагальним питанням суддівського зібрання стало обрання секретаря судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва.

DSC_0056

Відтак, заслухавши подання головуючого заходу, присутніми одноголосно було обрано суддю Івана Мосьондза секретарем судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва строком на три роки.

DSC_0045

Ярослав Головачов привітав новообраного секретаря, зазначивши, що його професіоналізм та досвід нададуть можливість організувати роботу відповідної палати на належному рівні, а високий рівень довіри колег стане у нагоді.

DSC_0040

Наостанок, голова Апеляційного суду міста Києва висловив вдячність усім присутнім за проведену роботу.

 

За повідомленням прес-служби суду