Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особа, яка підозрюються у жорстокому вбивстві 29-річної жительки м.Одеси, залишиться під вартою

15 березня 2018, 16:15

14 березня 2018 року апеляційним судом Одеської області була розглянута апеляційна скарга адвоката Р. на ухвалу слідчого судді Малиновського районного суду м.Одеси про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою відносно Б., підозрюваного у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ст.115 ч.2 п.6, ст.187 ч.4, 345 ч.2 КК України.

Б. підозрюється у тому, що він 27 лютого цього року приблизно о 10 годині, переслідуючи злочинний корисливий умисел на заволодіння чужим майном, прийшов додому до своєї приятельки – 29-річної Є., яка мешкала на вул. Середній у м.Одесі, де, скориставшись заздалегідь заготовленим предметом колото-ріжучої дії, з метою умисного вбивства задля подолання можливого опору з боку Є. під час заволодіння належного їй майна, завдав Є. удар в область шиї, після чого за допомогою того ж предмету відділив голову Є. від тулуба. Продовжуючи свої злочинні дії, Б. заволодів ювелірними виробами з золота та грошовими коштами Є., які знаходились в її квартирі, та покинув місце події, прихопивши з собою голову вбитої їм Є. Після свого затримання, 05 березня цього року, Б., знаходячись у приміщенні Хмельницього ВП Малиновського ВП в м.Одесі, умисно, з метою спричинення тілесних ушкоджень працівнику правоохоронного органу, намагався спричинити тілесні ушкодження ножем, який заздалегідь сховав у шкарпетці, працівнику поліції, що здійснював його супровід.

Ухвалою слідчого судді Малиновського районного суду м.Одеси до підозрюваного Б. був застосований запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без визначення розміру застави.

Апеляційним судом Одеської області було відмовлено в задоволенні апеляційної скарги захисника підозрюваного Б., а зазначена ухвала слідчого судді Малиновського районного суду м.Одеси залишена без змін.

Відтак, підозрюваний Б. залишиться під вартою до 03 травня 2018 року.

 

За повідомленням прес-служби суду