Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВС оголосив перерву у розгляді зразкової справи про оформлення паспорта громадянина України у формі паспортної книжечки

14 березня 2018, 12:27

Верховний Суд оголосив перерву у розгляді зразкової справи за позовом громадянки до Коростенського районного відділу Управління Державної міграційної служби України в Житомирській області, третя особа – Управління Державної міграційної служби України в Житомирській області (далі – Управління ДМС), про визнання бездіяльності протиправною та зобов’язання вчинити дії.

Наступне судове засідання відбудеться 19 березня 2018 року об 11:00 у приміщенні Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду на вул. Московській, 8, корпус 5.

Під час розгляду справи 13 березня 2018 року Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного адміністративного суду відмовив у задоволенні клопотання представника позивача щодо розгляду зразкової справи в порядку загального позовного провадження.

Крім цього, у судовому засіданні представник позивача заявив клопотання про залучення Управління ДМС, яке в цій справі є третьою особою, співвідповідачем за зазначеним позовом, у зв’язку з чим просив збільшити позовні вимоги згідно із раніше заявленими клопотаннями. Це клопотання колегія суддів задовольнила.

За повідомленням прес-служби суду