Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Застосування ст. 1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та відповідної практики Європейського суду з прав людини»

14 березня 2018, 11:40

Сьогодні, 14 березня 2018 року, з 11.00 год. Апеляційний суд Миколаївської області приймає слухачів міжнародного семінару.

 

 

З метою підвищення кваліфікації суддів та у співпраці з проектами міжнародної технічної допомоги, міжнародними технічними організаціями та фондами, Національною школою суддів України у приміщенні апеляційного суду Миколаївської області в режимі відеоконференції провадиться семінар на тему «Застосування ст. 1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та відповідної практики Європейського суду з прав людини».

 

 

Спікерами заходу виступають юристи Секретаріату Європейського суду з прав людини безпосередньо з міста Страсбурга ( Франція) та представники Національної школи суддів України.

 

 

В заході беруть участь представники 9 судів Миколаївської області, а також судді судової палати у цивільних справах апеляційного суду Миколаївської області.

 

 

Апеляційний суд Миколаївської області готовий до плідної співпраці з міжнародними колегами і сприянню проведенню навчальних семінарів, які допоможуть вірно застосовувати Конвенцію про захист прав людини і основоположних свобод.

 

 

 

За повідомленням прес-служби суду