Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершується розгляд кримінального провадження щодо ДТП у м. Миколаєві, в якій загинули четверо людей

13 березня 2018, 11:41

28.02.2016 року близько 06.00 год. водій Агаджанов В.Е. керуючи технічно несправним автомобілем марки «BMW 320 І», на якому встановлені шини з різним малюнком протектора та різних моделей, рухався в сутінках, при ясній погоді, по сухої асфальтової проїжджої частини пр. Центрального у м. Миколаєві. При під’їзді до перехрестя на вул. Рюміна водій грубо порушив вимоги Правил дорожнього руху України, проявив неуважність, не обрав безпечну швидкість руху та не врахував дорожню обстановку, стан транспортного засобу і допустив зіткнення з вантажним фургоном. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажири автомобілю «BMW 320 І» Іванець О.А., Королюк С.В., Белякова О.В. та Деркач К.О. від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події. Дорожньо-транспортна пригода сталася внаслідок злочинного порушення водієм Агаджановим В.Е. ПДР України, які знаходяться у прямому причинному зв’язку з ДТП.

 

 

Вироком Заводського районного суду м. Миколаєва від 16.05.2017 року водію «BMW 320 І» призначено покарання шляхом поглинення менш суворого більш суворим у вигляді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.

 

 

04 липня 2017 року апеляційним судом відкрито провадження за апеляційними скаргами: потерпілого Деркач О.В., адвоката Тимошина В.В. - представника потерпілого Деркач О.В., прокурора Кирпотенка О.В., потерпілої Іванець О.А., адвоката Драненка В.В. в інтересах обвинуваченого Агаджанова В.Е., адвоката Деміди В.В. в інтересах обвинуваченого Агаджанова В.Е. 

 

 

12 березня 2018 року колегія суддів апеляційного суду в складі головуючого Міняйла М.П., суддів Маркової Т.О. і Фаріонової О.М. перейшла до судових дебатів, однак захисники обвинуваченого заявили клопотання про дослідження доказів, в якому їм було відмовлено.

Апеляційний суд Миколаївської області повідомляє, що подальший розгляд кримінального провадження відбудеться 22  березня  2018 року  на  10-00 годину.

 

 

За повідомленням прес-служби суду