Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Апеляційному суді Закарпатської області відбудеться семінар для представників Феміди

13 березня 2018, 09:26

14 березня 2018 року Національною школою суддів України, згідно Календарного плану періодичного навчання суддів з метою підвищення рівня їхньої кваліфікації,  відбудеться семінар в режимі відеоконференції на тему: «Застосування статті 1 Першого протоколу до Конвенції  про захист прав людини і основоположних свобод та відповідної практики Європейського суду з прав людини».

Семінар проводитиметься юристами Секретаріату Європейського суду з прав людини безпосередньо з міста Страсбург та представниками Національної школи суддів України.

До участі в заході запрошуються судді цивільних палат апеляційних судів областей, місцевих загальних судів, апеляційних адміністративних судів та окружних адміністративних судів.

Серед обговорюваних питань порядку денного:

  • Загальні принципи статті 1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та відповідної практики Європейського суду з прав людини у справах щодо України.
  • Рішення Великої Палати Європейського суду з прав людини у справах «Фабіан проти Угорщини» та «Белане Надь проти Угорщини».

При цьому, слід відмітити, що Національна школа суддів України з метою підвищення рівня кваліфікації систематично проводить подібні навчання, тренінги, семінари.

 

За повідомленням прес-служби суду