Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вознесенський міськрайонний суд Миколаївської області проведе відеоконференцію з Апеляційним судом м. Бакеу (Румунія)

06 березня 2018, 13:40

До Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області надійшло клопотання  Головного  територіального управління  юстиції  у Миколаївській області   щодо надання міжнародної правової допомоги при проведенні процесуальних дій, а саме для виконання доручення Апеляційного суду  м. Бакеу (Румунія) про допит громадянина «В», який відбуває покарання   у  ДУ «Вознесенська ВК-72»,  шляхом  проведення відеоконференції. Відеоконференцію необхідно провести  між Вознесенським міськрайонним судом Миколаївської області та Апеляційним судом м. Бакеу (Румунія) і присутність громадянина «В» є обов’язковою.

За наслідками автоматизованого розподілу справу № 473/372/18 передано на розгляд судді Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області Мироновій Оксані Володимирівні.

Чергове засідання у справі призначене на 14 березня 2018 року о 14-00 годині шляхом  відео конференції з Апеляційним судом м. Бакеу (Румунія), яке відбудеться у залі судових засідань №1 у приміщенні суду за адресою: 56500, Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Кібріка, 11.

За повідомленням прес-служби суду