Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проект «Я маю право!» презентовано в Червонозаводському районному суді м. Харкова

06 березня 2018, 11:24

05 березня 2018 року до Червонозаводського районного суду м. Харкова завітав загальнонаціональний просвітницький проект «Я маю право!».

Так, в рамках проекту працівники Міжрайонного відділу державної виконавчої служби по Основ’янському та Слобідському районах міста Харкова Головного територіального управління юстиції у Харківській області Близнюк Катерина Євгенівна та Вірченко Ганна Олегівна довели до відома працівників апарату Червонозаводського районного суду м. Харкова, що в рамках вказаного проекту проводиться інформування громадян з метою підвищення їх правової свідомості та надання практичних рекомендацій щодо захисту прав за найбільш актуальними напрямками у повсякденному житті. Поширення знань та освітня місія сприяє залученню громадян до правової активності та право свідомої поведінки.

Вказаний захід безумовно сприяє формуванню нової правової культури у суспільстві, що забезпечить сталий розвиток України як сучасної правової демократичної держави.

Крім того, працівники апарату Червонозаводського районного суду м. Харкова мали змогу поспілкуватися з представниками проекту та отримати від них друковані інформаційні й методичні матеріали, а також корисні практичні рекомендації щодо захисту своїх прав. 

Реалізація проекту відбувається шляхом об’єднання зусиль та інформаційних ресурсів Уряду, органів Міністерства юстиції, системи надання безоплатної правової допомоги та за підтримкою USAID.

Додаткова інформація для громадян: 

Докладно про проект «Я маю право!»

Адреси центрів безоплатної правової допомоги

 

За повідомленням прес-служби суду