Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Комсомольський міський суд Полтавської області провів екскурсію для лідерів учнівського та студентського самоврядування з «Президентського клубу»

05 березня 2018, 11:00

Незважаючи на погодні умови, морози та хуртовину 27.02.2018 року двері Комсомольського міського суду Полтавської області відчинились для лідерів учнівського та студентського самоврядування з «Президентського клубу» м. Горішні Плавні.

Заступник керівника апарату суду Оксана Олександрівна Васютченко провела учням екскурсію кабінетами суду та розповіла про історію Комсомольського міського суду Полтавської області організацію роботи суду.

Діти ознайомилися з роботою канцелярії суду, дізналися про інноваційні технології, що використовуються працівниками судів. Старший секретар суду Діденко Анна Олексіївна коротко розповіла про роботу архіваріуса суду та секретарів канцелярії.

 

Учні дізналися про загальні положення судового розгляду на прикладі кримінального провадження.

На останок лідери учнівського самоврядування поспілкувалися з головою суду Віталієм Вікторовичем Крикливим, який відповів на всі питання учнів, а питань було чимало. Діти цікавилися яка процедура призначення на посаду державної служби, хто може стати суддею в Україні, наскільки складно судді приймати рішення, про таємницю нарадчої кімнати та інше.

 

Екскурсія тривала незважаючи на закінчення робочого часу і ця зустріч була корисною та цікавою як для учнів, так і для працівників суду.

 

 

За повідомленням прес-служби суду