Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ольга Булка перемогла у конкурсі на зайняття посади керівника апарату Верховного Суду

02 березня 2018, 15:43

2 березня 2018 року відбулося засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя, під час якого оголошено переможців конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя, а саме керівника апарату Верховного Суду та заступника керівника апарату Верховного Суду – керівника секретаріату Касаційного адміністративного суду Верховного Суду.

Участь у засіданні взяли голова Комісії Тетяна Малашенкова, члени Комісії Сергій Прилипко, Станіслав Голубицький, Олександр Стародуб, Валерій Суховий, Євген Мєзєнцев, Тетяна Суярко.

Рішенням Комісії до співбесіди допущено 3 кандидатів на посаду керівника апарату Верховного Суду: Босенка Євгена Юрійовича, Булку Ольгу Аркадіївну, Климчука Сергія Васильовича.

До завершального етапу конкурсу на посаду заступника керівника апарату Верховного Суду – керівника секретаріату Касаційного адміністративного суду Верховного Суду допущено Акбарову Інну Миколаївну, Богданюк Наталію Леонтіївну та Сускова Артема Олександровича.

Під час співбесіди члени Комісії перевіряли професійні знання кандидатів та їх відповідність вимогам до професійної компетентності, які не було перевірено на попередніх етапах конкурсу, − управління публічними фінансами та особистісні компетенції.

У підсумку визначено загальний рейтинг кандидатів, переможці конкурсу та другі за результатами конкурсу на зайняття вакантних посад керівника апарату Верховного Суду та заступника керівника апарату Верховного Суду – керівника секретаріату Касаційного адміністративного суду Верховного Суду.

Згідно з рішенням Комісії переможцем конкурсу на посаду керівника апарату Верховного Суду стала Булка Ольга Аркадіївна. Другим за результатами конкурсу став Климчук Сергій Васильович.

За результатами співбесіди першим кандидатом на посаду заступника керівника апарату Верховного Суду – керівника секретаріату Касаційного адміністративного суду Верховного Суду визначено Богданюк Наталію Леонтіївну, другим − Сускова Артема Олександровича.

Кандидати на посади керівника апарату Верховного Суду Босенко Євген Юрійович та заступника керівника апарату Верховного Суду – керівника секретаріату Касаційного адміністративного суду Верховного Суду Акбарова Інна Миколаївна не набрали достатньої кількості балів за результатами перевірки професійної компетентності управління публічними фінансами і рішенням Комісії були визначені як такі, що не пройшли етапу співбесіди.

Протокол засідання Комісії та відеозапис оголошення результатів тестування і вирішення ситуаційних завдань, співбесіди з кандидатами буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Вищої ради правосуддя.

За повідомленням прес-служби суду