Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Посилення відповідальності за несплату аліментів

27 лютого 2018, 11:00

Саме ця тема стала приводом для зустрічі з метою обговорення практичних аспектів застосування законодавства, що посилює відповідальність за несплату аліментів.

26 лютого 2018 року голова Зарічного районного суду м. Суми Ганна Шелєхова та прес-секретар Наталія Горкуша взяли участь у спільній нараді керівництва Управління Державної виконавчої служби, Ковпаківського та Зарічного відділів ДВС під головуванням керівника Головного територіального управління юстиції в Сумській області.

Метою зустрічі було обговорення питань взаємодії державних виконавців та Зарічного районного суду м. Суми при вжитті заходів щодо застосування адміністративних стягнень за несплату аліментів.

В якості доповідача виступила і голова Зарічного районного суду м. Суми Ганна Шелєхова.  Дотримання вимог законодавства під час винесення державними виконавцями протоколів про вчинення боржниками адміністративних правопорушень, передбачених статтею 183-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення та направлення їх до суду - такі основні аспекти були предметом обговорення учасників засідання.

В кінці зустрічі начальник Головного територіального управління юстиції в Сумській області Ірина Свистун подякувала присутнім за участь у заході а голова Зарічного районного суду м. Суми Ганна Шелєхова висловила надію на подальшу плідну співпрацю.

    

За повідомленням прес-служби суду