Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Апеляційному суді Вінницької області нагородили переможців дебатного правового турніру

26 лютого 2018, 15:35

Учора, 25 лютого, в апеляційному суді нагородили переможців I Дебатного правового турніру серед вінницьких учнів та студентів.

Перше місце завоювали команди медичного університету та загальноосвітньої школи №12. Друге – в учасників зі школи №31 та гуманітарно-педагогічного коледжу. «Бронзу» вибороли команди вищого професійного училища Департаменту поліції охорони та Вінницько-Хутірського навчально-виховного комплексу. Усіх їх нагородили дипломами.

Деякі учасники турніру отримали відзнаки і в таких номінаціях: «Кращий оратор», «Суддівська симпатія», «Аргументованість власної позиції» та «Креативність виступу».

Подяки за допомогу в організації турніру та за те, що оцінювали роботу школярів і студентів та розповіли їм про особливості судової реформи, вручили й суддям апеляційного суду: заступнику голови установи Олександру Панасюку та секретарю судової палати з розгляду цивільних справ Тетяні Шеметі.Участь у змаганні взяли 5 учнівських і 9 студентських команд із 12 вінницьких навчальних закладів.

Вони дискутували, зокрема, про те, чи потрібно дозволити людині вільно розпоряджатися своїми органами для трансплантації за життя та чи варто легалізувати азартні ігри.

Додамо, що з 2015 року в апеляційному суді спільно з юридичним факультетом Донецького національного університету імені Василя Стуса провели чотири дебатних турніри серед школярів і студентів.

За повідомленням прес-служби суду