Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Кам'янці-Подільському розпочався інтерактивний семінар для суддів та голів судів "Гендерні аспекти діяльності суддів, обраних на адміністративні посади в судах"

26 лютого 2018, 12:26

Сьогодні, 26 лютого, в Кам'янці-Подільському розпочався інтерактивний семінар для суддів та голів судів "Гендерні аспекти діяльності суддів, обраних на адміністративні посади в судах". Навчання стали можливі, дякуючи канадсько-українському проекту "Підтримки судової реформи" та Наіональнй школі суддів України та проходять вперше. 
Серед наших гостей - Ігор Осика, менеджер проекту підтримки судової реформи, Володимир Мазурок, проректор НШСУ, Ганна Фазикош, Голова Апеляційного суду Закарпатської області, Ростислав Москаль, суддя Львівського окружного адміністративного суду, Тетяна Фулей. начальник відділу НШСУ. 
Під час тренінгу з допомогою усіх форм інтерактиву учасники заходу мають опанувати поняття "гендер", "гендерна рівність", "дискримінація", "гендерні стереотипи", визначити види, прояви дискримінації в роботі суду та інших сферах, зрозуміти алгоритм розгляду скарг щодо дискримінації, сформований практикою ЄСПЛ, ознайомитися із національним законодавством у цій сфері, розглянути гендерні аспекти діяльності суддів, обраних на адмністративні посади в судах.

За повідомленням прес-служби суду