Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Постанову про конфіскацію у Полтавської обласної парторганізації «Аграрна партія України» 100 800 гривень залишено без змін

21 лютого 2018, 15:35

Апеляційний суд Полтавської області залишив без задоволення апеляційну скаргу Віктора Скочка, керівника Полтавської обласної партійної організації «Аграрна партія України», а постанову судді Київського районного суду м. Полтави від 29.09.2017 року щодо нього без зміни.

Цією постановою Скочка В.М. визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст.212-15 КУпАП та піддано  адміністративному стягненню у виді штрафу в розмірі 130 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 2210 грн., з конфіскацією суми внеску в розмірі 100800 грн. на підтримку політичної партії «Аграрна партія України», наданого з порушенням закону.

Згідно постанови  Скочко В.М., визнаний винним у тому, що  він будучи керівником Полтавської обласної партійної організації Аграрної партії України, отримав два внески на загальну суму 100800 грн. від ТОВ «АГРОФІРМА «ІМ. ДОВЖЕНКА». Відповідно до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, встановлено, що станом на дати здійснення цих внесків, одним з кінцевих бенефіціарних власників (контролерів), а також власником істотної участі даного товариства є громадянин Великої Британії.

 

 

За повідомленням прес-служби суду