Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Київський ААС організовує форум щодо незалежності суддів

20 лютого 2018, 09:06

2 березня 2018 року о 10:00 год у приміщенні Київського ААС відбудеться форум «Незалежність суддів як передумова функціонування самостійної судової влади та гарантія верховенства права // Сучасні виклики». Серед спікерів та учасників будуть судді Верховного Суду та судів інших інстанцій, представники Верховної Ради України, Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів, провідні адвокати, наковці, міжнародні експерти.

Метою проведення заходу є:

- обговорення у професійному колі наболілих питань щодо забезпечення суддівської незалежності як важливої гарантії самостійності судової влади та умови захисту прав людини і основоположних свобод;

- дискутування на тему захисту суддів та необхідності вироблення відповідних законодавчих гарантій, які стануть ефективними інструментами у боротьбі з тиском на суддів та неповагою до суду.

Приводом для організації форум стали нещодавні події у Нікопольському міськрайонному суді Дніпропетровської області, у Солом’янському районному суді м. Києва, в Апеляційному суді м. Києва, в Октябрському районному суді м. Полтави, в Ірпінському міському суді Київської області тощо.

Разом з Київським апеляційний адміністративним судом до організації форуму долучилася Всеукраїнська асоціація адміністративних суддів.

Пропонуємо заповнити ФОРМУ РЕЄСТРАЦІЇ.

Реєстрація учасників та представників розпочнеться о 9:30 год. у приміщенні Київського апеляційного адміністративного суду за адресою: м. Київ, вул. Московська, 8, корп. 30.

За детальною інформацією звертайтеся до координаторів заходу:

- Оксани Епель, судді Київського ААС, члена ВААС, за телефоном (066) 495-57-44 або електронною адресою epel-oksana@ukr.net 

- Наталії Блажівської, віце-президента ВААС, за телефоном (098) 889-33-67 або електронною адресою uaajudges@gmail.com

- Ольги Шкіль, прес-секретаря Київського ААС, за телефоном (093) 648-75-87 або електронною поштою shkil@apladm.ki.court.gov.ua

За повідомленням прес-служби суду