Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До ВРП надійшло повідомлення про втручання у діяльність судді Березанського районного суду Миколаївської області Гапоненко Н.О.

02 лютого 2018, 14:40

В.о. голови Березанського районного суду Миколаївської області Гапоненко Наталія Олександрівна повідомила, що під час розгляду цивільної справи про позбавлення батьківських прав представник позивача зазначила, що відповідач за місцем свого проживання розповідає мешканцям села про прийняття рішення у справі на його користь, оскільки він знайомий із помічником судді, який нібито вже підготував вказане рішення. Зі слів адвоката, цю інформацію вона отримала від родичів позивача.  

Відповідно до розподілу обов’язків між помічниками суддів у Березанському районному суді Миколаївської області помічник судді не складає проектів рішень у цивільних справах, вказівки щодо виконання такої роботи суддею помічнику не надавалися.

На підставі викладеного в.о. голови Березанського районного суду Миколаївської області Гапоненко Н.О. вважає за необхідне звернутися до ВРП з повідомленням про втручання у її діяльність як судді щодо здійснення правосуддя.

Прес-центр судової влади України