Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виробничу практику в Апеляційному суді Полтавської області пройшли студенти Полтавського юридичного інституту, Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Коледжу економіки, управління і права ПДАА

31 січня 2018, 11:59

Початок року, як завжди знаменується виробничими практиками. Цей рік також не став виключенням, так у січні 2018 року виробничу практику в Апеляційному суді Полтавської області пройшли троє студентів Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та двоє студенток Коледжу економіки, управління і права ПДАА.

Майбутні правники мають можливість поглянути на роботу суду зсередини, розібратися які посадові обов’язки покладені на працівників апарату суду. Звичайно великий інтерес у студентів – практикантів викликають судові засідання, адже саме там вони спостерігають за складною та відповідальною роботою судді, прокурора чи адвоката.

Апеляційний суд Полтавської області завжди відкритий до співпраці з молодими юристами. У 2017 році виробничу практику в нашому суді пройшли 15 студентів з різних юридичних вишів міста.

 

За повідомленням прес-служби суду