Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До зухвалого молодика, який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за кермом, здійснив опір працівникам поліції, застосовано домашній арешт

26 січня 2018, 13:30

15.01.2018 року, слідчий суддя Біляївського районного суду Одеської області постановив ухвалу про застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту відносно громадянина М.

12.01.2018 р. у нічний час доби с. Дачне Біляївського району, вищевказаний громадянин М., керуючи автомобілем в стані сп’яніння був зупинений працівниками поліції. На законну вимогу працівників поліції щодо пред’явлення документів та пропозиції пройти тест на предмет алкогольного сп’яніння, громадянин М. відреагував агресивно. Своєю зухвалою поведінкою громадянин М.  здійснював опір працівникам поліції, намагався спричинити їм тілесні ушкодження, нецензурно лаявся та погрожував фізичною розправою. Працівники поліції попереджали громадянина М. про можливість застосування до нього вогнепальної зброї, що передбачено чинним законодавство. Але на зауваження поліцейських громадянин М. не реагував та намагався відібрати у працівника поліції вогнепальну зброю та висловлював такі заклики, що стало підставою застосування поліцейськими вогнепальної зброї.

Наразі відносно громадянина М. порушено кримінальне провадження та ведеться досудове розслідування.

 За повідомленням прес-служби суду