Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кримінальне провадження по обвинуваченню колишнього директора Сумського НДЕКЦ МВС України, обвинуваченого в отриманні неправомірної вигоди від начальника Сумського відділу поліції буде розглядатися в іншому суді

25 січня 2018, 14:08

Ухвалою Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 12 грудня 2017 року кримінальне провадження відносно колишнього директора Сумського НДЕКЦ МВС Україна направлено з Білопільського районного суду Сумської області до Київського районного суду м. Харкова.

З ухвалою ВССУ можна ознайомитися за посиланням http://reyestr.court.gov.ua/Review/70903235

Пошук інших процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №591/5279/16-к.

Для інформації: особа обвинувачується за ч. 3 ст. 368 КК України в тому, що будучи директором Сумського НДЕКЦ МВС Україна, вимагав шляхом створення умов, за яких начальник Сумського відділу поліції вимушений був передати останньому неправомірну вигоду, та в одержанні неправомірної вигоди для себе у вигляді планшета Samsung за не вчинення перешкод у видачі висновків судових експертиз і подальше сприяння в проведенні у скорочені терміни експертних досліджень.

За повідомленням прес-служби суду