Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вінничанина, який підозрюється в умисному вбивстві взято під варту

23 січня 2018, 16:57

Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області 23 січня 2018 року розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо 51-річного вінничанина, який підозрюється у вчинені злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України – вбивство. Так, в ніч з 20 на 21 січня підозрюваний у власному будинку разом із своїм товаришем розпивали спиртні напої. В ході чого між ними виникла словесна суперечка, яка переросла у бійку. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння власник будинку умисно почав наносити множинні удари руками та ногами своєму гостю. Таким чином, підозрюваний заподіяв потерпілому тілесні ушкодження, від яких останній помер на місці пригоди.

У судовому засіданні 51-річний чоловік свою винну в інкримінованому злочині не визнав і від дачі будь-яких показів відмовився.

Дослідивши матеріали клопотання, суд прийшов до висновку застосувати до вінничанина запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.

Наразі тривають слідчі дії.

Довідково: ч.1 ст.115 КК України вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, – карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

За повідомленням прес-служби суду