Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рішення Господарського суду Миколаївської області відновлює стан земельної ділянки в с. Коблеве шляхом знесення об’єктів торгівельно-розважального комплексу загальною площею 907,7 кв.м

17 січня 2018, 17:53

09 січня 2018 року Господарський суд Миколаївської області задовольнив позов Миколаївської місцевої прокуратури № 1 до Коблівської сільської ради Березанського району Миколаївської області й двох товариств з обмеженою відповідальністю про визнання недійсними і скасування свідоцтв про право власності на нерухоме майно, усунення перешкод у користуванні земельної ділянкою та відновлення її стану, який існував до порушення прав.

Суд визнав недійсним та скасував видане виконавчим комітетом Коблівської сільської ради Березанського району Миколаївської області свідоцтво про право власності на пляжний торгівельно-розважальний комплекс, розташований в с. Коблеве Березанського району Миколаївської області.

Рішення господарського суду передбачає відновлення стану земельної ділянки, який існував до порушення прав, шляхом знесення об’єктів розважального комплексу загальною площею 907,7 кв.м.

За повідомленням прес-служби суду