Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд Одеської області визначив місце розгляду кримінального провадження щодо особи, яка обвинувачується у вбивстві військовослужбовця

28 грудня 2017, 13:00

27 грудня 2017 року апеляційним судом Одеської області розглянуте подання голови Роздільнянського районного суду Одеської області про вирішення питання щодо направлення для розгляду до іншого суду кримінального провадження стосовно Злого В.І., якому висунуте обвинувачення у вчиненні вбивства з необережності свого односельця -  військовослужбовця Воєнно-морських сил України Шейхова А.А.

Підставою для направлення кримінального провадження до апеляційного суду, відповідно до подання, стала неможливість утворення складу суду для судового розгляду через відсутність суддів, які, відповідно до вимог ст. 34 КПК України, можуть розглянути зазначене кримінальне провадження у Роздільнянському районному суді Одеської області.

За результатами розгляду подання, апеляційний суд, з метою забезпечення оперативності та ефективності розгляду провадження, у відповідності до вимог ч. 9 ст. 31 КПК України, вирішив направити кримінальне провадження стосовно Злого В.І. для розгляду до Великомихайлівського районного суду Одеської області, який територіально є найбільш наближеним до місця проживання та перебування всіх учасників кримінального провадження, що забезпечить можливість їх належної явки у судові засідання та розгляд справи у розумні строки. 

 

За повідомленням прес-служби суду