Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд Харківської області залишив без змін запобіжний захід у вигляді тримання під вартою Г.Дронову

21 грудня 2017, 17:16

 

         Інформуємо про результати апеляційного розгляду клопотання органу досудового розслідування про продовження строку дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою водію автомобіля «Фольксваген» Геннадію Дронову за фактом резонансної дорожньо-транспортної пригоди 18 жовтня 2017 року в місті Харкові.

Нагадуємо, 13 грудня 2017 року ухвалою слідчого судді Київського районного суду міста Харкова підозрюваному Дронову Геннадію було продовжено строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 10 лютого 2017 року включно.

            Підозрюваний Геннадій Дронов відмовився приймати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференцзв’язку в приміщенні Харківської установи виконання покарань (№27), надіславши до суду заяву про відмову.

В судовому засіданні розглянути всі клопотання, подані сторонами захисту та обвинувачення,  заслухані сторони кримінального провадження з обґрунтуванням їх доводів.

         За результатами розгляду апеляції захисника Перепелиці С.І колегією суддів Апеляційного суду постановлено ухвалу про залишення апеляційної скарги захисника без задоволення, а ухвалу слідчого судді Київського районного суду міста Харкова від 13 грудня 2017 року щодо продовження строку застосування у відношенні підозрюваного Геннадія Дронова запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою в межах строку досудового розслідування, -  залишити без змін.   

З повним текстом ухвали колегії суддів зацікавлені особи мають можливість ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень після її  проголошення (26 грудня 2017 року).

             

 За повідомленням прес-служби суду