Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вища рада правосуддя розглянула матеріали щодо внесення подання Президентові України про призначення суддів на посади до місцевих судів

21 грудня 2017, 13:43

Вища рада правосуддя під час засідання 21 грудня 2017 року розглянула питання щодо внесення подання Президентові України про призначення суддів на посади до місцевих судів. Рада ухвалила внести подання про призначення Абдукадирової Каріне Ескендерівни на посаду судді Донецького окружного адміністративного суду.

Водночас Вища рада правосуддя ухвалила відмовити у внесенні подання Президентові України про призначення Кравченка Іллі Миколайовича на посаду судді Білозерського районного суду Херсонської області.

Крім того, Рада розглянула матеріали щодо внесення подання Президентові України про призначення Мартинюк Наталії Вікторівни на посаду судді Нововолинського міського суду Волинської області вперше (на виконання постанови Вищого адміністративного суду України від 23 листопада 2016 року).

Вища рада правосуддя ухвалила передати до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України рекомендацію від 15 вересня 2016 року № 67/пп-16 з доданими матеріалами про призначення Мартинюк Наталії Вікторівни на посаду судді Нововолинського міського суду Волинської області.

 

Прес-центр судової влади України